Aardemagie verzendt alle orders via PostNL (standaard verzending tot 2 kg.) met een levertijd van maximaal vijf werkdagen, indien voorradig. Wij doen geen deelverzending, versturen de bestelling zodra deze in het geheel op voorraad is. Heb je de bestelling voor een bepaalde datum nodig, informeer dan voor het plaatsen van de bestelling hierover om teleurstellingen te voorkomen.
Wij verzenden binnen Nederland, naar alle overige EU-landen, rest van Europa en overige landen (Rest of the World – R.O.W).
Afhankelijk van het land waar jouw aankoop bezorgd moet worden, zijn de volgende verzendkosten van toepassing:

Bij bestellingen onder de € 125,-
• Nederland € 7,65
• België € 15,00

Bij bestellingen boven de € 125,-
• Nederland gratis
• België gratis

  • Na aanleveren bij verzender PostNL is Aardemagie niet meer verantwoordelijk, dus bij opgegeven verkeerde adresgegevens en/of niet correct aannemen van de bestelling ligt de aansprakelijkheid bij de koper.
  • Indien men een bestelling retourneert zonder akkoord van Aardemagie (dus zonder retourcode) of door incorrect zendadres zijn wij helaas genoodzaakt om €17,50,- administratie kosten te rekenen.
  • Naar Belgie versturen wij standaard zonder Track & Trace, dus risico ligt bij ontvanger, mocht u de verzending wel met track & trace wensen neem dan vooraf met ons contact op. 
  • Voor alle overige EU-landen, rest van Europa en overige landen (Rest of the World) versturen wij alleen na overleg. Bij Internationale zendingen is Aardemagie niet verantwoordelijk voor eventueel douane kosten en of andere extra kosten die gelden voor import etc.

Het is ook mogelijk om uw bestelling in onze winkel op te halen, uiteraard zijn er dan geen verzendkosten verschuldigd. Tevens is het ook mogelijk om in de winkel te pinnen.

Aardemagie zal er alles aan doen om uw bestelling zo veilig mogelijk te verpakken en te versturen maar kan helaas geen garantie geven op de breuk en vermissing ten tijde van verzending of bij het openen van de bestelling. Uiteraard zullen wij wel proberen om met u tot een oplossing te komen maar dan moet de reclamatie wel binnen 5 dagen na verzending gemeld worden.

Retouraanvraag:
Indien u een product aan ons wilt retourneren. Kijk dan in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw recht op retour.
Indien u volgens onze Algemene voorwaarden recht op retour heeft, neem dan contact op met ons over het retourneren via info@aardemagie.nl.
Retourzendingen zonder voorafgaande goedkeuring en dus zonder retourcode zullen wij moeten belasten met €17,50 administratie -en verwerkingskosten.