Aardemagie verzendt alle orders via PostNL ( standaard verzending tot 2 kg.)
Wij verzenden binnen Nederland, naar alle overige EU-landen, rest van Europa en overige landen (Rest of the World – R.O.W).
Afhankelijk van het land waar jouw aankoop bezorgd moet worden, zijn de volgende verzendkosten van toepassing:

Bij bestellingen onder de € 75,-
• Nederland € 4,95
• België € 7,95

Bij bestellingen boven de € 75,-
• Nederland gratis
• België gratis

Naar Belgie versturen wij standaard zonder Track & Trace, mocht u dit wel wensen neem dan vooraf met ons contact op. Voor alle overige EU-landen, rest van Europa en overige landen (Rest of the World) versturen wij alleen na overleg. Bij Internationale zendingen is Aardemagie niet verantwoordelijk voor eventueel douane kosten en of andere extra kosten die gelden voor import etc.

Het is ook mogelijk om uw bestelling in onze winkel op te halen, uiteraard zijn er dan geen verzendkosten verschuldigd. Tevens is het ook mogelijk om in de winkel te pinnen. Vanwege de maatregelen m.b.t. Covid-19 zijn wij alleen nog open op zaterdag van 10.30 tot 15.30 voor vrije inloop. Op alle andere dagen alleen nog op afspraak (info@aardemagie.nl) zo heeft u alle ruimte en tijd om de winkel veilig te bezoeken.

Aardemagie zal er alles aan doen om uw bestelling zo veilig mogelijk te verpakken en te versturen maar kan helaas geen garantie geven op de breuk en vermissing ten tijde van verzending of bij het openen van de bestelling. Uiteraard zullen wij wel proberen om met u tot een oplossing te komen maar dan moet de reclamatie wel binnen 5 dagen na verzending gemeld worden.