Over Aardemagie

De shop in Eemnes
De schoonheid van de inheemse culturen is dat zij zich niet baseren op mensen die beter of slechter zijn dan zijzelf. Iedereen en alles is wat het is.
De tribal voorwerpen en shamanic vibes van Aardemagie zijn vaak door de eeuwen heen van generatie op generatie door gegeven. Om gekoesterd te worden, te inspireren en om te delen.
Aardemagie is dan ook meer dan een winkel of webshop, het is een manier van leven. Een mix van culturen en tradities die goed passen in de lifestyle van nu.
Aardemagie heeft een zeer grote collectie voorwerpen en producten vanuit alle windstreken en elk met een eigen verhaal en gemaakt met veel liefde en passie.
Geen vast omlijnde en maatschappelijke verwachte voorwerpen of producten maar alles vrij van geest en spirit.
Aardemagie is gevestigd op de Wakkerendijk 38 in Eemnes en in principe elke zaterdag geopend van 10.30 tot 15.30. Is het voor u moeilijk om op een zaterdag langs te komen of wilt u graag in alle rust bijvoorbeeld een sjamanistische drum proberen kunt u ook een afspraak maken op een ander dag. Kopen is geen must, een glimlach wel.
Voor meer informatie over onze producten of voor het maken van een afspraak, mail dan met info@aardemagie.nl of bel 0621663667.