Soms kunnen antwoorden meer inzicht geven in de vraag die speelt.

Hebben jullie ook een winkel:
Jazeker, het is zelfs zo dat wij de webshop slechts als een etalage zien en gelukkig de meeste klanten bij ons in Eemnes mogen ontvangen.

Waarom alleen op zaterdag open:
Onze klanten bestaan hoofdzakelijk uit soundhealer, therapeuten, thermen, tribal muzikanten en sjamanistische healers en deze willen graag in alle rust en ruimte de winkel bezoeken. Daarom doordeweeks alleen op afspraak en voor een ieder ruim een uur in alle rust en ruimte de winkel alleen. Kopen is geen must maar kom wel met de intentie van.

Vele producten nemen jullie niet terug of kunnen niet geruild worden?
Dat klopt, de reden hiervoor is dat wij de energie van vele voorwerpen zuiver willen houden. Dat kan niet als een voorwerp b.v. een amulet of sjamanendrum maar telkens in andere handen komt. Dus bij twijfel mail ons voor de koop hierover.

Wat is de beste manier om met jullie in contact te komen:
Aardemagie is een klein en eigenwijs bedrijf en krijgen vele vragen via allerlei wegen zoals Facebook, Twitter, Google, Website en vele andere. Helaas is het onmogelijk om alles in de gaten te houden. Onze excuus hiervoor, maar via info@aardemagie wordt alles binnen een dag beantwoord. Dus graag via info@aardemagie.nl

Kan je pinnen bij jullie:
Ja, dat kan en mag ook.

Duurder dan sommige webshops:
Sommige van onze producten lijken soms op retail producten maar zijn dat echter niet. Wij importeren zelf uit o.a Nepal, Pakistan, India, Peru, Colombia, Mexico. Rechtstreeks van de maker of onze vrienden en dus authentiek en traditioneel. Sommige producten worden ook door andere verkocht zoals Steel Tongue Drums of Kalimba’s maar die leveren wij alleen van de beste merken waar wij officieel dealer zoals Meindl en Hokema  en hebben deze ook daadwerkelijk in huis en dus bieden wij de mogelijkheid om deze ook echt te proberen.

Besteld en toch niet op voorraad:
Onze excuus hiervoor, maar wij zijn een klein authentieke en traditionele shop met een webshop als etalage en werken niet met “pickorder systemen of ander verkoop systemen” Dus alles gaat met en door onze hand. Dus kom eens naar de shop in Eemnes en dan zul je Aardemagie begrijpen.

Geven jullie ook workshop en/of ceremonies:
Wij zien een bezoek aan Aardemagie en de verhalen achter vele voorwerpen als een workshop. Wij zien een persoonlijk gesprek zowel met de klanten en tussen de klanten onderling als een mooi ceremonie die vaak vee wijsheid – kracht – liefde bevat.

Houden jullie ook drumcirkels?
Wij stellen onze speciale ruimte eenmaal in de zes weken beschikbaar voor het houden van drumcirkels. Voor meer informatie kan je een email sturen naar info@aardemagie.nl

Waarom kunnen sjamanendrums niet geruild worden of geretouneerd?
Meer dan 300 dagen per jaar is de vochtigheid in Nederland meer dan 80% en dit kan funest zijn voor een drum van natuurlijk vel. Want niet alleen de spanning kan veranderen maar ook de toon of bij resonantie veroorzaken. Men denkt vaak alleen aan buiten gebruik maar dat is niet zo, ook tegen een koude muur, open raam, geen verwarming aan, of gewoon te hoge vochtigheid kan dit veroorzaken. Dus neem je tijd en luister goed bij het kiezen van een drum om problemen en teleurstelling te voorkomen. Bij Aardemagie nemen wij ruim de tijd (tot wel een uur) voor je keuze van een drum.

 

Mocht er toch nog een vraag rond zweven schroom dan niet om ons te mailen. Liever een vraag te veel dan een teleurstelling achteraf.