Energy Table Chimes

Deze Table Chimes van Sonic Energy zijn niet alleen zeer sprankelend en met een mooie heldere zuivere klank maar ook zeer handelbaar voor tijdens een klankbad, soundtherapie, meditatie e.d. doordat deze stevig neer gezet kan worden.

Het is een veelzijdig sound 7 muziek instrument dat zeer breed ingezet kan worden vooral om lichaam en geest te ontspannen. Het is met zeer veel precisie en oog voor detail vervaardigd en zorgt voor een prachtig en melodieus geluid dat de zintuigen betovert. Gemaakt van hoogwaardige materialen, met staven gemaakt van gold geanodiseerd aluminiumlegering en een Padauk houten basis, waardoor het een robuuste en elegante uitstraling heeft. Met hun compacte afmetingen van 48 cm x 28,5 cm (18,9” x 11,22”) kunnen ze gemakkelijk op tafels, planken of zelfs op de vloer worden geplaatst, zodat ze gemakkelijk toegankelijk en draagbaar zijn.

Wanneer de Table Chimes bespeeld worden, produceren ze een prachtig “glissando effect” (noten die als golven elkaar opvolgen en aanvullen), vergelijkbaar met de rustgevende tonen van een harp. De metallic klankkleur geeft het geluid een uniek accent en creëert een harmonieuze en rustgevende sfeer.

tablechimes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *