Blōtmōnað of Bloedmaan van 27 November

De Kelten verdeelden het jaar in een ‘lichtere helft’ waarin de dagen langer dan de nachten duren, en een ‘duistere helft’, waarin de nachten langer dan de dagen zijn.
Het begin van deze donkere dagen begint bij de maan van November die bekend staat als een offermaan. Dat klinkt heel duister, maar alles behalve dat. Het staat voor het geven van “offers”, delen met het universum.  Het universum staat voor balans, stilte, bewustwording en zelfreflectie.
De volle maan van 27 november is tevens een gedeeltelijke maansverduistering, wat betekent dat er veel onbewuste stukken aan het licht mogen komen, om ultieme balans te creëren.
Roep deze maan met het monotone geluid van de drum en laat de Blōtmōnað schijnen in jou en je omgeving.

Aardemagie heeft weer een aantal bijzondere sjamanendrums in de shop. Handgemaakt van buffel en wilg.
Kom  eens langs op een zaterdag (zonder afsprak) en overtuig je van de kracht van de vele Shamanic Sound Healing Tools van Aardemagie.
Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken buiten de zaterdag om. Vooral fijn voor soundhealers, klanktherapeuten, mentalhealtcare en tribal muzikanten die graag in alle rust en ruimte deze instrumenten willen ervaren.

#aardemagie #sjamanendrum #shamanicsound #tribaldrums #soundhealing #shamanichealing #shamanicdrums #healingmetsound #shamanicvibes #terugnaarhethart #bloodmaan #vollemaan #offermaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *